Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o temV redu
prevozi po cesti transport logistika fiata

 Carinsko poslovanje: skladišče, zavarovanje pošiljk, hišno carinjenje

 

Carinsko poslovanje: zavarovanje pošiljk, hišno carinjenje, varnostno svetovanje in skladišče

Interlogis d.o.o. je logistično podjetje z dolgoletnimi izkušnjami z logističnimi storitvami. Uveljavljeni smo tudi v mednarodnem poslovanju, kjer je še posebej pomembno carinsko posredovanje. Pri izvozu, uvozu in tranzitu vaših pošiljk vam uredimo vso potrebno carinsko dokumentacijo. Medtem ko čakate nanjo, pa lahko vaše blago začasno shranimo v lastno carinsko skladišče. Pri uvozu in izvozu blaga vam nudimo hišno carinjenje po sistemu SIAES/ECS in vas tako odrešimo skrbi pri mednarodnem trgovanju. Zavarovanje pošiljk je ključnega pomena za varnost pošiljk, zato carinsko poslovanje vključuje tudi zavarovalniško posredovanje. Pri prevozu in skladiščenju nevarnega blaga pa vam bo še posebej prišlo prav varnostno svetovanje našega pooblaščenega svetovalca.

 

Carinsko poslovanje – carinsko skladišče poskrbi za distribucijo pošiljk

Transport in logistikase v našem podjetju izvajata izključno na osnovi individualnega pristopa. Svojim poslovnim strankam zagotavljamo zanesljivo, učinkovito, hitro in varno carinsko poslovanje. Lasten distribucijski center, del katerega je tudi carinsko skladišče, nam omogoča, da so skladiščenje in priprava ter distribucija pošiljk točni in natančni. Zavedamo se namreč, da je tako carinsko poslovanje kot hišno carinjenje velika odgovornost za podjetje. Carinsko skladišče poskrbi, da so pošiljke v Sloveniji dostavljene v roku 12 ur. Poskrbljeno pa je tudi za zavarovanje pošiljk in varnostno svetovanje.

 

Hišno carinjenje – zavarovanje pošiljk za varnost pošiljke

Zavarovanje pošiljkoz. zavarovalniško posredovanje še dodatno izboljša carinsko poslovanje in tudi hišno carinjenje, saj zagotavlja, da bo pošiljka prispela varno. Carinsko skladišče pa lahko skladišči tudi nevarne pošiljke – pri tem se lahko zanesete na varnostno svetovanje našega strokovnjaka. Izvedeli boste, kako poteka skladiščenje nevarnih snovi in kako kasneje poteka tudi njihov prevoz.

 

Ugodno in varno carinsko poslovanje in hišno carinjenje

Z zanesljivimi, učinkovitimi in hitrimi rešitvami bomo odpravili vaše logistične težave, saj bo poskrbljeno za vse. Carinsko poslovanje je v našem podjetju ekonomsko ugodno in varno. Prepričajte se sami in nas pokličite. Z veseljem se vam bomo posvetili.

 

Nudimo vam:

 

- uvozno in izvozno carinjenje
- posedujemo dovoljenje za hišno carinjenje pri izvozu (SIAES | ECS)
- posredovanje pri kargo zavarovanju pošiljk
- stalno spremljanje novosti v carinski zakonodaji