Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o temV redu
prevozi po cesti transport logistika fiata

 Mednarodni prevozi | Letalski in ladijski kontejnerski prevoz ter dostava pošiljk

 

Mednarodni prevozi – letalski in ladijski prevoz ter dostava pošiljk

Danes, v času splošne globalizacije, lahko z gotovostjo zatrdimo, da je svet postal neznansko majhen, da so razdalje lažje premostljive in "druga stran sveta" ni več nepredstavljivo oddaljena. Tudi mednarodni prevozi in dostava pošiljk sta se prilagodila tem svetovnim trendom. Kontejnerski ladijski in letalski prevoz blaga sta postala nekaj vsakdanjega. V današnjem tempu življenja si ne moremo več privoščiti, da bi na pošiljko čakali nekaj mesecev ali celo dlje. Zato so mednarodni prevozi že vrsto let del naše ponudbe. S poslovnimi partnerji uspešno opravljamo transport pošiljk po vsem svetu.

 

Mednarodni prevozi in globalna dostava pošiljk

Bi radi poslali večjo pošiljko na drug kontinent, pa ne veste, na koga bi se obrnili? Rešitev je na dlani – pokličite Interlogis in opravili bomo vse potrebno, da vaša pošiljka uspešno in varno prispe na cilj. Mednarodni prevozi niso več problem. Za vašo pošiljko bomo glede na destinacijo, velikost in vaše želje organizirali letalski ali kontejnerski ladijski prevoz. S preverjenimi partnerji v 30 državah po vsem svetu bomo zagotovili dostavo pošiljk praktično kamor koli – na Bližnji in Daljni Vzhod, v Indijo, Avstralijo, Novo Zelandijo, Severno ter Južno Ameriko in v Afriko.

 

- izvajamo kontejnerske (FCL) in zbirne (LCL) pošiljke v in iz vseh kontinentov na osnovi pristanišče - pristanišče ali od vrat do vrat
- nudimo carinsko posredovanje in zavarovanje pošiljk
- nudimo fleksibilen tranzitni čas

 

Mednarodni kontejnerski ladijski in letalski prevozi po vsem svetu

Letalski in ladijski prevozi so na področju transporta stalna praksa dostave pošiljk. S svojimi partnerji vas bomo v namembni destinaciji na vašo zahtevo povezali z lokalnimi agenti in zagotovili ustrezno skladiščenje blaga, pa tudi carinsko posredovanje in zavarovanje. Mednarodni prevozi zahtevajo posebno logistiko, pri ladijskih prevozih se na primer povežejo storitve severnojadranskih pristanišč in ladjarjev. Na voljo so vam tudi čarterski prevozi, direktne pošiljke in konsolidacija pošiljk. Ker mednarodni prevozi in njihova organizacija temeljita na dolgoletnem sodelovanju z zanesljivimi in izkušenimi mednarodno uveljavljenimi partnerji, vam lahko izpolnimo tudi posebne zahteve glede lokacije in terminov dostave pošiljk. Za cenovno čim ugodnejši in časovno čim krajši transport vam lahko ponudimo tudi kombinirani prevoz pošiljk morje – zrak.

 

V okviru storitve interkontinentalnega prevoza vam nudimo tudi:

 

- dnevno domačo kolekcijo in distribucijo
- konsolidacijo pošiljk
- direktne pošiljke
- čarterske prevoze.

 

V namembnih destinacijah vam priskrbimo tudi skladiščenje, lokalne agente in carinsko posredovanje ter zavarovanje.

 

Naša posebnost je kombinirani prevoz pošiljk morje | zrak (sea | air), ki zagotavlja najboljšo kombinacijo tranzitnega časa in transportnih stroškov.

 

Kaj nudi mednarodni prevoz tovora pri nas?

Prevozi tovora pri podjetju Interlogis pomeni prepustitev skrbi za vaš tovor zanesljivemu in ugodnemu naročniku. Že vrsto let se ukvarjamo s cestnimi prevozi tovora in s kamionskimi mednarodnimi prevozi, z zbirnimi prevozi in dostavo pošiljk, z letalskimi in ladijskimi mednarodnimi prevozi v praktično vse države (prevozi na Madžarsko, prevozi iz Madžarske in ostale sosednje države, celotno Evropo, na Bližnji in Daljni Vzhod, v Indijo, Avstralijo, Novo Zelandijo, Severno ter Južno Ameriko in v Afriko). Ker za nas ni ovir, prevozi tovora dandanes ne glede na velikost in vrsto pošiljke ter končno destinacijo ne predstavljajo več prav nobenega problema. V podjetju Interlogis poskrbimo za vse potrebno, da bo vaša pošiljka varno in pravočasno dosegla svoj cilj.

 

Mednarodni prevoz

Mednarodni prevoz vašega tovora poteka z nami hitro, preprosto in učinkovito. Preko spletne strani lahko izpolnite obrazec za povpraševanje ali naročilo mednarodnega prevoza tovora in nemudoma vas bomo kontaktirali, vam posredovali vse potrebne informacije ter vam ponudili celovito transportno-logistično storitev prevoza vašega tovora po sistemu »od vrat do vrat«. S svojim znanjem in izkušnjami pri mednarodnih prevozih vam pomagamo najti najboljšo in najbolj učinkovito rešitev za transport blaga, z vami in za vas načrtujemo pot ter po potrebi poiščemo tudi najprimernejšo kombinacijo mednarodnih prevozov, da bo tovor prispel hitro in varno na želeno destinacijo.