Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o temV redu
prevozi po cesti transport logistika fiata

 Transport in logistika| Logistično distribucijski center | Skladiščenje nevarnih snovi

 

Transport in logistika| Logistično distribucijski center | Skladiščenje nevarnih snovi

Kot logistično podjetje se dobro zavedamo, kako sta za poslovanje pomembna hitra in učinkovita transport in logistika. Zato svojim poslovnim strankam nudimo celovito logistično storitev, ki temelji na individualnem pristopu in zagotavlja optimalno rešitev pretoka surovin in izdelkov. Hitrost in učinkovitost transportne poti pomembno vplivata na končno ceno izdelka. Naš lasten distribucijski center pa vam zagotavlja, da bo vaše blago do strank prišlo pravočasno in nepoškodovano. Na voljo pa so vam tudi skladiščni prostori, kjer poskrbimo za pravilno skladiščenje nevarnih snovi.

 

Zanesljiva transport in logistika

Transport in logistikasta v našem podjetju zanesljiva, saj je naš pristop profesionalen in v skladu z najvišjimi standardi. Celovita logistična storitev zajema:

 

- skladiščenje blaga in priprava na odpremo

- lasten distribucijski center z vso mehanizacijo in skladiščni prostori;

- carinsko poslovanje;

- distribucijo blaga do končnih potrošnikov in

- prevoz blaga: kamionski, kontejnerski, ladijski in zračni prevoz.

 

Lasten distribucijski center za nemoteno dostavo pošiljk

V sklopu distribucijskega centra Interlogis d.o.o. se nahajajo pokriti in nepokriti ter ustrezno veliki skladiščni prostori. Vsa potrebna skladiščna mehanizacija poskrbi, da sta transport in logistika visokokakovostna, dostava pošiljk pa poteka nemoteno. Naše logistično podjetje vam pošiljke po Sloveniji dostavi v roku 12 ur ali manj.

 

Skladiščni prostoriso primerni tudi za skladiščenje nevarnih snovi, v podjetju pa vam obenem strokovno svetujemo glede njihovega prevoza.

 

Logistično podjetjez dolgoletnimi izkušnjami

Interlogis d.o.o. je mednarodno naravnano logistično podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, ki vam bodo v veliko pomoč pri odpravljanju vaših logističnih težav. Transport in logistika bosta s pomočjo naših ostalih storitev, kot sta carinsko poslovanje in varnostno svetovanje, postala zanesljiva in učinkovita, predvsem pa kakovostna in hitra.

 

Obiščite naš distribucijski center in se sami prepričajte, kako učinkoviti so naši skladiščni prostori v  pripravi in odpremi blaga ter kako pripravni so za skladiščenje nevarnih snovi. Cestni transport našega podjetja je zagotovo najugodnejša logistična rešitev za vas. Pokličite nas!

 

Nudimo vam:

 

- skladiščenje in pripravo blaga za odpremo
- lokalno distribucijo in kolekcijo
- carinsko posredovanje
- zavarovalniško posredovanje
- manipulacijo ADR pošiljk v skladu predpisi

 

Razpolagamo z ustreznim pokritim in nepokritim skladiščnim prostorom in vso potrebno skladiščno mehanizacijo.

 

 

Carinsko skladišče Interlogis

Ker smo uveljavljeni tudi kot podjetje z mednarodnim transportom, se nenehno pojavljajo potrebe po carinskem posredovanju in po carinskem skladišču. Med čakanjem na carinsko dokumentacijo (za katero prav tako poskrbimo v našem logističnem podjetju), lahko vaš tovor začasno shranimo v carinskem skladišču. Skladiščenje blaga je varno in zanesljivo. Naše carinsko skladišče pa omogoča tudi skladiščenje nevarnega blaga, za kar imamo zaposlenega strokovnjaka. V primeru vprašanj lahko pri njem izveste, kako poteka hramba takšnega tovora ter njegov nadaljnji prevoz do končne stranke.

 

Skladiščenje blaga

Logistično podjetje s celovitim sklopom storitev

V logističnem podjetju Interlogis d.o.o. zagotavljamo ugoden, hiter in gladek pretok vseh vrst surovin, izdelkov in blaga. Ker nudimo celovit sklop rešitev z načrtovanjem, skladiščenjem blaga, urejanjem carinske dokumentacije in carinskim skladiščem, omogočamo hitro dostavo »od vrat do vrat« ne glede na razdaljo in vrsto tovora. Za seboj imamo večletne izkušnje, v svojem timu pa zaposlujemo le strokovnjake na svojem področju in zanesljive delavce, ki skupaj zagotovijo hitro in učinkovito dostavo.

 

V logističnem podjetju Interlogis vam nudimo in zagotavljamo:

  • skladiščenje blaga, njegovo pripravo in odpremo,

  • sodoben distribucijski center z vso mehanizacijo in s pokritimi ali nepokritimi skladiščnimi prostori,

  • distribucijo blaga do končnih potrošnikov ne glede na destinacijo,

  • ločen ali kombiniran prevoz blaga: kamionski, kontejnerski, ladijski in zračni prevoz,

  • carinsko posredovanje (uvozno in izvozno carinjenje) z vso potrebno dokumentacijo in carinsko skladišče,

  • zavarovalniško posredovanje,

  • rokovanje z ADR pošiljkami v skladu z ADR predpisi.

 

O naši učinkovitosti se lahko prepričate tudi sami, logistično podjetje Interlogis zmeraj pa smo vam na voljo tudi na telefonski številki 04 23 19 480, na elektronskem naslovu ali osebno na sedežu podjetja v Kranju na naslovu Struževo 66. Obiščite nas – veseli vas bomo!

 

Interlogis | Skladiščenje blaga, carinsko skladišče, logistično podjetje – povezave do naše spletne strani: