Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o temV redu
prevozi po cesti transport logistika fiata

 Cestni prevozi | Mednarodni kamionski transport blaga

 

Cestni prevozi – mednarodni kamionski transport blaga

Cestni prevozi so poleg logistike in distribucijskega centra osrednji del naše ponudbe. Kaj pravzaprav pomeni izraz cestni transport? Gre za prevoz različnega blaga iz enega kraja v drugega po cesti.  To so torej kamionski prevozi oz. prevozi s kombijem, ki jih na vašo željo opravimo v sodelovanju s svojimi poslovnimi partnerji. Prevozniki, s katerimi smo zgradili trden odnos, izpolnjujejo vse zahtevane pogoje za opravljanje prevozov, upoštevajo pa tudi sodobne ekološke smernice in standarde za ekološko neoporečna vozila.

 

Cestni mednarodni prevozi blaga s kombijem

V podjetju Interlogis opravljamo mednarodne prevoze blaga že vrsto let. Na tem področju so izkušnje in strokovni partnerji tisto, kar zagotavlja kakovostno storitev. Ponosni smo, da so naši vozniki vsak dan prisotni v tako rekoč vseh evropskih državah. Lahko se pohvalimo s široko razpredeno mrežo, v katero so vključeni naši kamionski prevozi in prevozi s kombijem. Na voljo imamo raznovrstna vozila – kombije, standardne in tudi visoko-volumenske priklopnike ter polpriklopnike za večje tovore. Lahko vam ponudimo tudi vozila z možnostjo nadzora temperature za cestni prevoz lahko pokvarljivega blaga, ki ga je treba prevažati na točno določeni temperaturi. Tudi kadar potrebujete prevoz nevarnih snovi, se lahko obrnete na nas. Naša vozila in vozniki namreč izpolnjujejo vse pogoje za mednarodni prevoz blaga po konvenciji ADR. Interlogis – varni in zanesljivi cestni prevozi!

 

Kamionski prevozi po ADR konvenciji

Dobro se zavedamo, da so cestni prevozi podvrženi zelo strogim zakonskim določbam, predvsem kadar gre za prevoz tako imenovanih nevarnih snovi. Evropski sporazum o mednarodnem prevozu nevarnih snovi po cesti (ADR) je nastal po drugi svetovni vojni, ko je cestni transport postal vedno pogostejši način transporta blaga. Upoštevati ga morajo seveda tudi kamionski prevozi.

V podjetju Interlogis so vam na voljo zanesljivi cestni prevozi. Zaposlenega imamo tudi pooblaščenega svetovalca za prevoz nevarnih snovi, ki skrbi za varnost in dosledno upoštevanje zakonov.

 

 

kamionski prevozi