Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o temV redu
prevozi po cesti transport logistika fiata

Varnostno svetovanje s področja nevarnega blaga po ADR konvenciji in ADR prevozi blaga

 

Varnostno svetovanje in prevozi po ADR

 

Varnostno svetovanjepri skladiščenju in transportu nevarnega blaga sledi predpisom iz evropskega sporazuma ADR. Sporazum govori o tem, kakšni naj bi bili mednarodni cestni prevozi nevarnih snovi. Interlogis d.o.o. sledi tudi drugim predpisom in direktivam za carinsko posredovanje, zato sta transport in logistika v skladu s standardi opravljena zanesljivo, učinkovito, natančno, varno in predvsem hitro. Skladiščenje blaga poteka v našem distribucijskem centru, del katerega je tudi carinsko skladišče. Za čim bolj kakovostno varnostno svetovanje vam je na voljo pooblaščeni varnostni svetovalec.

 

Zakon o prevozu nevarnega blaga izpostavlja zlasti varnostno svetovanje prevoznikom, ki po cesti ali po železnici prevažajo nevarno blago. Vključuje pa tudi pripravo dokumentov za potrebe prevoza (na primer navodila, prevozne listine in predpisana naročila) in seveda nadzor nad izvajanjem določil predpisov s tega področja. Po zaslugi varnostnega svetovanja bodo ADR prevozi vaše blago varno pripeljali na svoj cilj.

 

Transport in logistika sta najpomembnejši dejavnosti logističnega podjetja, zato vam ponujamo profesionalne storitve, ki vključujejo:

 

- skladiščenjein pripravo blaga za odpremo,

- carinsko posredovanje,

- distribucijo blaga in prevoz blaga s pomočjo kamionov, kontejnerjev, ladij ali letal.

 

ADR prevozi – varnostni svetovalec v veliko pomoč

Interlogis d.o.o. vam nudi storitve pooblaščenega varnostnega svetovalca tako za pošiljatelje kot za prevoznike nevarnega blaga. Z njegovo pomočjo bodo vaši ADR prevozi varni in zanesljivi. Naloge varnostnega svetovalca so:

 

- spremljanje skladnosti ravnanja z nevarnim blagom v podjetju s predpisi, ki urejajo prevoz nevarnega blaga;

- svetovanje vodstvu podjetja,

- interno usposabljanje drugih zaposlenih v podjetju in vodenje evidenc o takšnih usposabljanjih,

- izvajanje ustreznih ukrepov za preprečevanje nesreč ali hujših kršitev predpisov,

- izvajanje pravilnih ukrepov ob morebitni nesreči,

- priprava letnega poročila.

 

Transport in logistika obogatena z dolgoletnimi izkušnjami

 

Mednarodno orientirano podjetje se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na področjih, kot so transport in logistika, carinsko posredovanje in varnostno svetovanje, zato bomo s strokovnimi in kakovostnimi rešitvami rešili tudi vaše logistične težave. Pokličite nas – ne bo vam žal!

 

 

V našem podjetju imamo večletne izkušnje tako s skladiščenjem nevarnih snovi kot tudi z ADR prevozi, naši strokovnjaki pa profesionalno in natančno poznajo ter sledijo vsem ADR predpisom. Ob tem upoštevamo tudi druge predpise in direktive zacarinsko posredovanje, s čemer lahko brez zadržkov zagotovimo popolno varnost ter zanesljivo, hitro, natančno in učinkovito opravljeno storitev.

 

Kaj vključujejo ADR predpisi in ADR prevozi pri Interlogisu?

ADR predpisi in ADR prevozi se nanašajo predvsem na varnostno svetovanje prevoznikom, ki se ukvarjajo s transportom nevarnega blaga po cesti ali železnici, v podjetju Interlogis d.o.o. pa vam nudimo tudi skladiščenje nevarnih snovi, poleg tega pa pripravimo vso potrebno dokumentacijo za transport, med katere spadajo navodila, prevozne listine, carinska dokumentacija in predpisana naročila. Zaradi zanesljivih in kompletnih storitev varnostnega svetovanja bodo vsi prevozi nevarnih snovi na cilj prispeli varno in zanesljivo.

 

Zaposlenega imamo tudi varnostnega svetovalca in strokovnjaka za ADR predpise ter prevoz nevarnih snovi, čigar naloge so:

  • spremljanje skladnosti ravnanja z nevarnim blagom v podjetju z ADR predpisi,
  • svetovanje vodstvu podjetja Interlogis d.o.o.,
  • interno usposabljanje drugih zaposlenih v podjetju in vodenje evidenc o takšnih usposabljanjih,
  • izvajanje ustreznih ukrepov za preprečevanje nesreč ali hujših kršitev predpisov pri ADR prevozih,
  • izvajanje pravilnih ukrepov ob morebitni nesreči,
  • priprava letnega poročila.

 

Se zanimate za skladiščenje nevarnih snovi? V primeru dodatnih vprašanj v povezavi s skladiščenjem oziroma z ADR predpisi in ADR prevozi smo vam na voljo tudi na telefonski številki 04 23 19 480, na elektronskem naslovu ali osebno na sedežu podjetja v Kranju na naslovu Struževo 66.

 

Interlogis | Skladiščenje nevarnih snovi, ADR prevozi, ADR predpisi – povezave do naše spletne strani: