Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o temV redu
prevozi po cesti transport logistika fiata

 Zbirni prevozi | Kamionski prevoz ter dostava pošiljk in blaga

 

Zbirni kamionski prevozi – zanesljiva dostava pošiljk in blaga

Interlogis je priznano mednarodno logistično in transportno podjetje z večletno tradicijo na področju dostave blaga in pošiljk. V naši ponudbi so tudi zbirni in delni prevozi, ki jih s svojimi prevozniki izvajamo zanesljivo in odgovorno. Na voljo imamo različno velika vozila, od kombijev do standardnih in visoko-volumenskih tovornjakov, priklopnikov in polpriklopnikov, če je dostava blaga vezana na določeno temperaturo, pa nudimo tudi vozila z nadzorovano temperaturo. Zbirni cestni prevozi so odlična možnost za tiste, ki potrebujete kamionski prevoz manjše količine blaga, ki ne zasede celotne prikolice tovornjaka, kjer bi bili stroški za prevoz zaradi manjše količine zanesljivo višji.

 

Redni zbirni prevozi in organizacija transporta

Veseli nas in ponosni smo, da se lahko v podjetju Interlogis pohvalimo z razvejano transportno mrežo, katere del so tudi zbirni in delni prevozi. Organizacija transporta oziroma dostava pošiljk in blaga temelji na dejstvu, da so na voljo redni kamionski prevozi v tako rekoč vse evropske države. Zbirni prevozi so idealna rešitev za vas, če potrebujete prevoz pošiljke, ki je majhna oziroma ne bi zasedla celotne prikolice.

Dvakrat tedensko izvajamo izvoz oziroma uvoz zbirnih pošiljk v naslednje države:

Avstrija, Italija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Estonija, Velika Britanija, Irska, Portugalska, Španija.

 

Enkrat tedensko izvajamo izvoz oziroma uvoz zbirnih pošiljk v naslednje države: Albanija, Belorusija, Belgija, Bolgarija, Češka, Črna Gora, Finska, Francija, Grčija, Litva, Latvija, Luksemburg, Malta, Madžarska, Makedonija, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Romunija, Rusija, Slovaška, Srbija, Švica, Švedska, Turčija, Ukrajina.

 

Zbirni kamionski prevozi in nenehen nadzor nad gibanjem vaše pošiljke

Ker se naši zbirni prevozi izvajajo redno enkrat oziroma dvakrat tedensko, tudi dostava pošiljk poteka po ustaljenem urniku. Organizacija transporta je natančno določena in prilagojena potrebam posameznika. Ker zbirni prevozi nudijo prevoz več pošiljk hkrati, so tudi prevozni stroški občutno nižji, nudimo pa tudi dostavo od vrat do vrat in stalen nadzor nad pošiljko. To pomeni, da boste lahko v vsakem trenutku natančno seznanjeni z lokacijo vaše pošiljke.

 

Našim kupcem zagotavljamo:

 

- redno odpremo in dostavo zbirnih pošiljk po ustaljenem voznem redu

- nižje prevozne stroške

- dostavo od vrat do vrat

- stalen nadzor nad gibanjem pošiljke

 

Nudimo redne tedenske odpreme v in iz naslednjih držav:

 

mapa zbirniki

 2x tedensko,  1x tedensko
( klikni na zemljevidu za podatke)

 

Albanija, Avstrija, Belorusija, Belgija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Češka, Črna Gora, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Litva, Latvija, Luksemburg, Italija, Irska, Malta, Madžarska, Makedonija, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, Slovaška, Srbija, Španija, Švica, Švedska, Turčija, Ukrajina, Velika Britanija.

 

 

Prevozi v Makedonijo, prevozi iz Makedonije ter prevozi v druge države

Prevozi v Makedonijo ter prevozi iz Makedonije so zaradi poslovnih namenov med najpogosteje iskanimi zbirnimi prevozi. Mednarodni prevoz blaga omogočamo v praktično vse države sveta, zbirni prevozi pa so večinoma vezani na Evropske države.

 

Kako pogosto potekajo zbirni prevozi?

Zbirne prevoze izvajamo enkrat ali dvakrat tedensko, in sicer:

  • dvakrat tedensko izvajamo zbirne prevoze v Avstrijo, Italijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Estonijo, Veliko Britanijo, na Irsko, Portugalsko ter v Španijo,

  • enkrat tedensko pa nudimo zbirne prevoze v Albanijo, Belorusijo, Belgijo, Bolgarijo, na Češko, v Črno goro, na Finsko, v Francijo, Grčijo, Litvo, Latvijo, Luksemburg, na Malto, Madžarsko,nudimo prevoze v Makedonijo ter prevoze iz Makedonije, v Nemčijo, na Nizozemsko, Norveško, Poljsko, v Romunijo, Rusijo, na Slovaško, v Srbijo, Švico, na Švedsko, v Turčijo ter v Ukrajino.

 

Zbirni prevozi so vam na voljo izjemno konkurenčnih cenah. Omogočamo redno in razvejano transportno mrežo, s katero bo vaša pošiljka, tudi v kolikor gre za prevoz manjše količine blaga, hitro, redno in zanesljivo dosegla svoj cilj.

 

Zagotavljamo:

  • redne zbirne prevoze po ustaljenem voznem redu,

  • nižje prevozne stroške,

  • dostavo »od vrat do vrat« ter

  • stalen nadzor nad gibanjem pošiljke.

 

Odločite se za Interlogis tudi vi!

 

Interlogis | Zbirni prevozi, mednarodni prevoz blaga, prevozi v Makedonijo, prevozi iz Makedonije – povezave do naše spletne strani: