Vedno na stičišču
Vedno na stičišču
 
 
 
 
 

Interlogis - mednarodno logistično podjetje

Interlogis je mednarodno logistično podjetje s celovito ponudbo prevoza blaga in drugih logističnih storitev, ki so vedno ukrojene po željah in zahtevah naših strank.

Zgradili smo evropsko in svetovno mrežo skrbno izbranih partnerjev, ki zagotavljajo, da vam Interlogis lahko ponudi celovito področje špediterskih storitev mednarodnega prevoza tovora v:

Naša filozofija nikoli ne temelji na dejstvu, da so stvari dokončne. Naša mreža se stalno dopolnjuje in teritorialni širi - temelji na avtonomnih in fleksibilnih partnerjih, katerih storitve mednarodnega prevoza tovora in drugih logističnih storitev so prilagojene razmeram in zahtevam njihovih lokalnih trgov.

Podjetje Interlogis posluje po splošnih pogojih poslovanja mednarodnih špediterjev Slovenije. Smo član Združenja špediterjev pri GZS in član FIATE.

Cilj naše mreže je zagotoviti tako časovne kot ekonomske prihranke našim kupcem.

 
 
 

Zagotovljena strokovnost

PRIDOBLJENI CERTIFIKATI

 
 • AEO
  AEO
  AAA 2019
  AAA 2019
  AAA 2020
  AAA 2020
  FIATA
  FIATA
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.